“ZEBBER” een nieuwe manier van ondernemen

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
figures-96100_1280

“Online platform Zebber levert wat de zzp’er nodig heeft”

‘Ik denk dat we nog maar net aan het begin staan van een enorme groei van het aantal zzp’ers. Je ziet dat mensen het steeds belangrijker vinden om baas te kunnen zijn over hun eigen tijd en geld. Ik denk daarnaast dat het traditionele arbeidsvoorwaardenpakket een achterhaald concept is. De volgende generatie zal nog veel meer behoefte hebben aan zelfstandigheid en aan slimme samenwerkingsverbanden en mogelijkheden om te focussen op de eigen kernactiviteiten’, vertelt Desmond Hijman, oprichter van het online platform Zebber.

Ondersteuning bij ondernemen

Zebber is een innovatief online platform waar je als ondernemer voor een vast bedrag per maand lid van kunt worden. Het lidmaatschap levert ondernemers veel financiële voordelen. Daarnaast kun je via het platform allerlei adviezen inwinnen en worden diverse trainingen en workshops aangeboden om ondernemers optimaal te ondersteunen bij het ondernemen.

Meedenken en toegevoegde waarde bieden

Na tien jaar lang in de detacheringswereld te hebben gewerkt, vond Desmond Hijman een heel nieuwe manier om zijn talenten in te zetten. ‘Tijdens mijn werk in de detachering kreeg ik vaak adviesvragen van ondernemers. Ik keek als een soort consultant met een brede blik mee en gaf advies of feedback. Het adviseren en meedenken met (startende) ondernemers bracht mij op het idee voor Zebber. Ik besloot de detacheringswereld vaarwel te zeggen en richtte mij helemaal op het idee om ondernemers te helpen bij het ondernemen. Het moest laagdrempelig zijn, toegankelijk en van werkelijke toegevoegde waarde voor ondernemers. Zo ontstond het online platform Zebber.”

Wij geloven heilig in de zzp’er, omdat hij de ultieme specialist is.

ZZP Barometer

Slimmer door verbinden

Zebber biedt haar leden op innovatieve wijze ondersteuning. Door netwerken en de vele leden aan elkaar te verbinden, ontstaat een krachtig platform. ‘We maken advies betaalbaar, zijn in staat goede kortingen te bedingen bij organisaties en helpen onze leden ontwikkelen. Slimmer door verbinden dus. Heeft een ondernemer een vraag, dan kunnen aangesloten professionals snel antwoord geven doordat zij onderdeel uitmaken van het Zebbernetwerk. Daarnaast bieden wij ondernemers die lid zijn van Zebber diverse inkoopvoordelen. Wij hebben korting voor onze leden weten te bedingen bij grote leveranciers van bijvoorbeeld telefonie, energie, autolease, alarmsystemen, (bedrijfs)kleding, opleidingen, verzekeringen en ga zo maar door. Het totaal aan voordeel kan oplopen tot wel drieduizend euro per jaar. We willen met ons platform echt extra toegevoegde waarde bieden aan ondernemers, onder andere met behulp van onze ”Zebber-square”. Als ondernemer wandel je over het square en kies je waar je behoefte aan hebt. Voor de een is dat ingaan op een aanbieding voor een verzekering, voor de ander het inwinnen van adviezen of het volgen van trainingen. Onze ambitie is zo veel mogelijk zzp’ers te helpen. Hoe groter ons platform, des te beter we in staat zijn gezamenlijk een vuist te maken, waardoor we nog meer voordeel kunnen behalen.

Bron: Brainnet

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →