Event over de Zzp-markt in 2017

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Event over de Zzp-markt in 2017 - ZZP Barometer

Zzp-markt in 2017: ben jij er klaar voor?

Op 15 oktober 2014 organiseert SourcePower een event in Nieuwegein. Het thema is: “Zzp-markt in 2017: ben jij er klaar voor?” Een event dat gericht is op de toekomst van de zzp’er.

SourcePower

Vrijheid, flexibiliteit en keuze van eigen opdrachten worden steeds belangrijkere behoeften  voor IT-professionals. In deze flexibele arbeidsmarkt blijven professionals echter ook op zoek naar zekerheid van betaling, continuïteit van werk en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Aan de andere kant is er bij organisaties een grote behoefte aan direct inzetbare IT-professionals tegen een juiste prijs -/- prestatieverhouding. Zij vragen vooral grotere IT-dienstverleners hen hierin te ontzorgen. SourcePower is de organisatie die deze uitdagingen samenbrengt en in de behoefte van vraag en aanbod voorziet. SourcePower richt zich sinds 2012 op contractmanagement en matching van IT-profielen in de sectoren zorg, banken, telecom en overheid.

Het event

Tijdens het event , op 15 oktober as. bespreekt Jeroen Sakkers van Victor Mundi in 30 minuten de trends en ontwikkelingen die hij ziet op de ZZP-markt, en schetst hij een beeld van de ZZP-markt in 2017. Hoe speel je daarop in als (Z)ZP-er of freelancer en wat is de (nieuwe) rol van bemiddelaars, marktplaatsen, inhuurdesks en social media als LinkedIn, Twitter en Facebook?

Meer zzp’ers is goed voor de innovatie, effectiviteit en de internationale concurrentiepositie in Nederland

ZZP Barometer

Interessante workshops

Naast het seminar maakt SourcePower graag kennis met jou en kun je een aantal interessante workshops volgen. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor dit event en wees voorbereid op de toekomst.

Ga naar SourcePower.nl en meld je aan.

SourcePower - ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →