Zzp’er krijgt ratings en reviews op online platform

Opdrachten & tarieven
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ID-100117697

Kwaliteit zzp’er beoordeeld via business dashboard

Vrijwel alles beoordelen we tegenwoordig op internet, producten, diensten, dus daarom nu ook personeel. Opdrachtgevers kunnen vanaf nu freelance professionals die ze hebben ingehuurd beoordelen en reviewen via een business dashboard.

Nuttige ontwikkeling

Recruitment- en outsourcingbureau Harvey Nash maakt gebruik van TruQu, het online platform voor ratings en reviews van professionals. De prestaties van interimmers en zzp’ers zijn in een dashboard zichtbaar en kunnen met elkaar worden vergeleken. Hierdoor kan Harvey Nash de kwaliteit van het matchingsproces optimaliseren. Het is een nuttige ontwikkeling, want interim professionals worden vaak vergeten in het beoordelingsproces. Hierdoor is het het lastig is om inzicht te krijgen in de performance en kwaliteit van deze specialisten, of te vergelijken met die van het vaste personeel.

Transparantie “absolute must”

De professional bepaalt te allen tijde zelf of hij meedoet en welke informatie zichtbaar wordt voor de buitenwereld. “De interim professional kan zijn talent aantonen en zijn positie in de huidige competitieve markt versterken. Dit komt met name de transparantie ten goede: een absolute must gezien de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt”, aldus Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash.

Bron: Telegraaf
Foto: Imagerymajestic

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →