Zzp’ers kunnen verhaal kwijt bij ‘Open koffie ’

Personal branding
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
coffee-598384_1280

Zzp’ers ontmoeten elkaar informeel

Voor zelfstandige ondernemers, zzp’ers, komt een laagdrempelig en informeel gesprek met collega’s niet vaak voor. Zzp’ers missen vaak het gesprek in de wandelgangen en bij het koffieapparaat. In Bussum en Naarden kennen ze veel van deze ondernemers en organiseren op maandag 2 februari ‘Open Koffie Naarden Bussum’; een plek waar zzp’ers elkaar kunnen ontmoeten.

Nieuw initiatief

“Bussum kent natuurlijk de BOV, de ondernemersvereniging vooral gericht op winkeliers, en de FIN, de bedrijvenvereniging die zich richt op bedrijven in Naarden en Bussum”, vertelt mede-initiatiefnemer van Open Koffie en salestrainer Jochum Jarigsma. “Verder zijn er talloze borrels en netwerkgelegenheden waar het ‘zaken doen’ centraal staat, maar er is geen plek waar zelfstandige professionals, zzp’ers, hun verhaal kwijt kunnen. Daar komt nu, met Open Koffie, verandering in.”

“Zzp’ers welkom”

“Tijdens het laatste ‘Duurzaamheidscafé’, georganiseerd door de gemeente, werden we uitgedaagd door de gastheer om onze ideeën voor een beter Bussum concreet te maken en dat is nu gebeurd’, aldus Petra Olgers, als betrokken Bussumer. Al snel zag ondernemer Angèle Duijnstee mogelijkheden deze bijeenkomsten te huisvesten bij Het Hoofdkantoor in Bussum. “Inmiddels is er ook een groep op LinkedIn gecreëerd zodat zzp’ers de ontwikkelingen van ‘Open Koffie Naarden Bussum’ op de voet kunnen volgen”, voegt Anna Ypma, projectmanager, toe. Zelfstandige professionals moeten elkaar ook informeel kunnen ontmoeten en het idee hebben dat ze welkom zijn. De eerste Open Koffie is op 2 februari.

Bron: Dichtbij.nl

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →