Dag van de ZZP ’er – ben jij erbij?

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Fokker Terminal + deur

Jouw wereldreis als zzp’er

Op zaterdag 4 april vindt de ‘Dag van de ZZP’er’ plaats in de Fokker Terminal (route) te Den Haag. Het thema van deze dag is “Jouw wereldreis als zzp’er”. Ook vindt op deze dag de uitreiking van de FOTY Awards 2015 plaats. Uit de 100 finalisten worden de winnaars bekend gemaakt. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Knab en aanmelding voor het event is gratis.

Dag van de ZZP’er

Op zaterdag 4 april vindt de uitreiking van de FOTY Awards plaats tijdens de ‘Dag van de ZZP ’er’. Een hele eer voor de winnaars van de Freelancer of the Year, die deze dag in het zonnetje worden gezet. Tevens is deze dag een bevestiging van het feit dat de groep zzp’ers en freelancers inmiddels een belangrijke plaats inneemt in ons land en dus zo’n event zeker verdient! Op deze dag, mede mogelijk gemaakt door Knab, netwerk je ook met de beste ondernemers van Nederland en woon je masterclasses bij van onder meer LinkedIn, Marktplaats Zakelijk en trendwatcher Vincent Everts. De dag wordt gepresenteerd door Jeroen Sakkers en Sentini Grunberg.

Stands

Op de ‘Dag van de ZZP’er’ vind je tevens vele stands met interessante onderwerpen voor jouw als ondernemer. Zul je zeker nieuwe impulsen en handige tips krijgen en samen met collega zzp’ers een dag beleven die op jouw lijf geschreven is. Als ondernemende zzp’er mag je dit zeker niet missen op jouw wereldreis!

Seminars

Keynote speaker deze dag is Mark van der Heijden, die als zzp’er de wereld rondreist in ruil voor onderdak. Alleen daarom zou je erbij moeten zijn, maar er is nog veel meer te doen. De ‘Dag van de ZZP’er’ is een dag vol inspirerende en motiverende belevenissen, vele mogelijkheden om te netwerken, een hapje en een drankje, seminars en als klap op de vuurpijl: de uitreiking!

Op 4 april, om 10:00 uur gaan de deuren open, meld jezelf, en (een) eventuele introducé(s) nu aan, want vol=vol!

https://zzpbarometer.nl/dvdzzp/

http://www.freelanceroftheyear.nl/blog/uitreikingsevent/

http://www.freelanceroftheyear.nl/blog/gastenlijst/

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →