Meet & greet met founders Knab en Victor Mundi

Social media & netwerken
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

‘Knab Open’ met de toekomst van de zzp-markt

Knab organiseert voor de vijfde keer de interactieve avond Knab Open. Elke maand is er een ander onderwerp, op woensdag 18 maart wordt besproken over hoe de toekomst van de zzp-markt eruitziet.

Wat is Knab Open?

Tijdens deze avond vertelt René Frijters, Oprichter & directeur van Knab, over de ontstaansgeschiedenis en de toekomst van Knab. Een leerzame en leuke avond waarbij je ook een uniek kijkje in de keuken van Knab krijgt.

Over de zzp-markt van 2017

Jeroen Sakkers is onder andere oprichter van het zzp-cloudplatform Victor Mundi en van ZZP Barometer. Zijn persoonlijke missie is om een revolutie op de arbeidsmarkt te ontketenen door de inzet van freelancers en zzp’ers binnen bedrijven te maximaliseren. Tijdens Knab Open schetst hij het beeld van de zzp-markt in 2017. Vanuit zijn expertise vertelt hij hoe je als zzp’er of freelancer moet inspelen op trends en ontwikkelingen binnen de markt. Wat is de (nieuwe) rol van bemiddelaars, marktplaatsen, inhuurdesks en social media? Kom langs en praat mee op 18 maart.

De deur staat open!

Je bent van harte uitgenodigd voor Knab Open. Wil je komen? Stuur een e-mail naar tim.rijke@knab.nl o.v.v. Knab Open. Vermeld in deze mail jouw naam, leeftijd en telefoonnummer en de datum,18 maart. Uiteraard zorgt Knab voor een hapje en een drankje.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →