Als freelancer ‘Around the world’ in jouw MINI

Auto & mobiliteit
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Jorrit Monné - MINI - ZZP Barometer

Voel je wereldreiziger in de nieuwe MINI 5-deurs

Ook dit jaar zal FOTY Awards, Freelancer of the Year, in samenwerking met MINI Nederland, op 4 april, een freelancer of zzp’er gelukkig maken. Net als Jorrit Monné zal de winnaar een jaar lang, gratis in een Mini 5-deurs mogen rondrijden! Wat een voorruitzicht! Jezelf zo vrij als een vogeltje voelen, als een wereldreiziger in eigen land.

Hét gevoel

Als zzp’er wil je natuurlijk hip en eigentijds voor de dag komen. Jorrit Monné heeft die ervaring zeker gehad, als winnaar. Het jaar dat hij lekker in zijn prijs mocht rondrijden, gezien werd en zijn werk deed, voelde voor Jorrit top. Een gevoel dat je moet ervaren als het aan hem ligt. Het gevoel van een wereldreiziger. Tja, winnaar worden van de FOTY Awards is natuurlijk heel fijn, maar als je niet wint, wat dan? Ook dan is de droom van Jorrit  voor jou misschien weggelegd! Overweeg het nieuwe abonnement van MINI, Abonnemini. Speciaal voor jou, freelancer of zzp’er, om hetzelfde gevoel te ervaren als Jorrit.

VIP-behandeling

Een andere oplossing om jezelf ‘wereldreiziger’ te voelen in een MINI, is je op te geven voor de ‘Dag van de ZZP’er’. Hét evenement van het jaar voor de freelancer en zzp’er. Dit jaar gehouden in de Fokker Terminal (route) te Den Haag, op 4 april. Misschien niet naast de deur, maar MINI zorgt voor een leuke VIP-behandeling en haalt je van het station in Den Haag op. Zo kun je toch het gevoel ervaren. Speciaal voor jou, gratis! Geef je dus op voor deze dag, waar uit 100 finalisten de winnaars van de Freelancer of the Year bekend worden gemaakt. Tevens is dit een mooi moment om lekker te netwerken, nieuwe impulsen op te doen en mooie seminars te volgen.

Gratis aanmelden:

https://zzpbarometer.nl/dvdzzp/

http://www.freelanceroftheyear.nl/blog/uitreikingsevent/

http://www.freelanceroftheyear.nl/blog/gastenlijst/

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →