Award ‘Beste Congreslocatie 2014’ voor Postillion

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
120511-postilion-bunnik-2496.jpg.800x400_default

Postillion Hotel Dordrecht winnaar in haar klasse!

Het Postillion Hotel Dordrecht is winnaar van de nationale award ‘Beste Congreslocatie van het Jaar 2014’. Dat werd 14 april bekendgemaakt tijdens het Meetings Business Event in het Kaap Doorn Conferentiecentrum in Utrecht. De vestiging in Dordrecht werd met name bekroond om de zeer succesvolle implementatie van het Meet Work Stay-concept van hotelketen Postillion Hotels.

De winnaar

Het Postillion Hotel Dordrecht is ideaal gelegen aan de A16 en telt zes grote congreszalen, acht moderne vergaderzalen, drie boardrooms, een restaurant met terras, een business point, twee ruime Break-Out-plekken, een fitnessruimte, gratis wifi en een groot parkeerterrein. Ook kun je online last-minute werkplekken boeken en – als eerste in Nederland – de meeting rooms direct betalen met creditcard.
‘Wij zijn enorm blij met deze award. Onze vestiging in Dordrecht is recentelijk gerenoveerd en ons Meet Work Stay-concept komt daar volledig tot z’n recht’, meldt Erik-Jan Ginjaar, regiodirecteur West van Postillion Hotels. Het Postillion Hotel Dordrecht (regio West) werd als landelijke winnaar verkozen boven de overige vier regionale winnaars: Hanze Plaza (regio Noord), De Grolsch Veste (regio Oost), Maaspoort Sports & Events (regio Zuid) en Theater De Flint (regio Midden).

Online stemronde

De verkiezing ‘Beste Congreslocatie van het Jaar’ wordt georganiseerd door het vaktijdschrift Meetings. Ieder jaar nomineert de redactie congreslocaties uit het hele land op basis van de criteria ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. Na een online stemronde worden vijf regionale winnaars gekozen. Deze strijden vervolgens om de landelijke titel. De congreslocatie met de meeste online stemmen wint.

Postillion en de zzp’er

In deze inspirerende omgeving worden ook regelmatig zzp-events gehouden. Begin dit jaar bijvoorbeeld het Pitchevent van de FOTY Awards. Mede een groot succes door de goede zorgen van het team van Postillion Hotel en de mooie locatie.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →