Lente ZP-event: Zet jezelf deze lente goed in de markt

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Nieuwsfeiten | ZZP Barometer - zzp-bank

Inspirerend ZP-event ‘positionering’ en ‘online presence’

Jezelf goed in de markt zetten, je USP benoemen en zorgen voor online presence. Het klinkt o zo eenvoudig en het is o zo belangrijk. Maar hoe doe je dat? Wat is je USP? Hoe positioneer je je in de markt? En hoe zorg je voor de juiste online presence? Het zijn vragen die bij elke zzp’er door het hoofd spelen. En sterker nog, het zijn de vragen waarvan elke zzp’er weet hij/zij er nodig mee aan de slag zou moeten gaan, omdat meegaan in de drukte en de waan van de dag geen optie is als je je bedrijf goed wilt neerzetten.

Tijdens het Lente ZP-event op 10 juni in Seats2Meet Utrecht zijn dit ook de vragen die tijdens verschillende workshops centraal zullen staan en waar inspirerende keynote-sprekers hun licht op laten schijnen. Wie als zzp’er zichzelf en/of zijn/haar bedrijf goed op de kaart wil zetten, is dit event hét ZP-event dat je niet wilt missen.

Inspirerende keynotes en praktische workshops

Concrete handvatten opdoen die je gelijk kunt toepassen op je bedrijfsvoering: dat is het doel van het Lente ZP-event. Met als thema ‘starten’ zal tijdens het Lente ZP-event vooral gesproken worden over en gewerkt worden aan je positionering in de markt en je online presence.
Zo laat Roy Sijgers van Green Badger, de expert in Mindset & Sales for Small Business Entrepreneurs, je in zijn keynote zien hoe je je kunt positioneren. Want positionering draait om keuzes maken, het voorkomen van strategische kuddegedrag en je onderscheiden op je waarde. In deze keynote krijg je een helder model aangereikt, waarmee je tot je eigen, unieke en onderscheidende positionering komt.
Net na de lunch stapt Rogier Mostert van Webmonnik.nl, de online marketingspecialist, als tweede keynote speaker op het podium. In een uptempo, luchtige sessie vertelt Rogier van alles over hoe je je website sterk(er) kunt positioneren in de online wereld. Van het leren kennen van je doelgroepen tot het op orde brengen van je techniek: Rogier geeft praktische tips & tricks.
Voor en na de keynotes zijn er verschillende workshops te volgen waar je handige en praktische tips & tricks kunt opdoen voor je positionering en online presence.

Programma & Praktische informatie

09.30 – 10.15 Keynote Roy Sijgers van Green Badger
10.30 – 12.30 Workshop Positionering
12.30 – 13.30 Lunch en netwerken
13.30 – 14.15 Keynote Rogier Mostert van Webmonnik.nl
14.30 – 16.30 Workshop Online presence
16.30 – 16.45 Afsluiting
16.45 – 18.00 Borrel en netwerken

De kosten voor deze dag zijn €75,00 p.p. inclusief lunch en borrel. Voor de lezers van ZZP Barometer is er een speciale korting en betaal je voor een ticket €49,95. Direct aanmelden kan via deze link naar Evenbrite.
Adres: Seats2meet.com Utrecht, Moreelsepark 65, 3511 EP Utrecht.

ZP-Event

Het Lente ZP-event is een initiatief van Seats2Meet, Fanny Claassen en (dagvoorzitter) Bas Westland en is onderdeel van een toer van vier evenementen waarbij de seizoenen gekoppeld zijn aan centrale thema’s voor zelfstandige ondernemers. Die thema’s zijn:
• Positionering in de lente: Hoe maak ik met mijn bedrijf een vliegende start.
• Acquisitie in de zomer: Hoe laat ik mijn bedrijf verder bloeien en groeien.
• Kennisontwikkeling in de herfst: Wat doe je als er geen vraag meer is naar jouw dienst of product?
• Bedrijfsvoering in de winter: Hoe kom ik de winter door?

Het doel van deze vier jaarlijkse events is zzp’ers inspiratie meegeven voor deze centrale thema’s. Door goede keynotes en workshops te organiseren waar zzp’ers echt iets aan hebben. Waar ze tips krijgen en vaardigheden leren die ze gelijk kunnen toepassen in de praktijk en op hun bedrijfsvoering.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →