Structureel en landelijk onderzoek naar zzp’ers

Financien | ZZP Barometer

Nieuwe onderzoeksmonitor ZZP Barometer

AMSTERDAM – VictorMundi.com, onebizz, Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) en MarktEffect zijn het initiatief gestart voor landelijk zzp-onderzoek. Dit omdat structurele, kwalitatieve onderzoeken naar zelfstandig ondernemers -ofwel zzp’ers- niet of nauwelijks beschikbaar zijn.

Onderzoeksmonitor

Deze nieuwe onderzoeksmonitor –ZZP Barometer– is een niet-commercieel initiatief. Het ondervraagt viermaal per jaar een panel van zzp’ers op vaste en actuele thema’s. ZZP Barometer verzamelt zo belangrijke informatie voor beleidsmakers. Daarnaast bieden de hieruit voortvloeiende rapporten de deelnemende zelfstandigen belangrijke benchmarkinformatie. Daarmee kunnen eigen prestaties worden vergeleken met die van andere zzp’ers. 

 Zelfstandig ondernemers die graag hun ervaringen als ondernemer willen delen kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor het ZZP Panel op www.zzpbarometer.nl. Zodra ze aangemeld zijn, wordt hen eens per kwartaal gevraagd hun mening te geven over zowel algemene vraagstukken als actuele onderwerpen. Met persoonsgegevens wordt vertrouwelijk omgegaan, waarbij absolute anonimiteit door de initiatiefnemers wordt gegarandeerd.

 In het voorjaar van 2010 verschijnen de resultaten van de eerste onderzoeksmonitor op www.zzpbarometer.nl. De resultaten worden ook in een nieuwe rubriek in het onebizz magazine becommentarieerd. 

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Coolblue - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →