Vijf winnaars ZZP-pakket bekend!

Het heeft even geduurd, maar de vijf winnaars van de ZZP-pakketten zijn bekend! In de pakketten zit onder meer een halfjaar premium lidmaatschap op VictorMundi.com, een vrijkaart voor de eerstvolgende onebizznessday en vouchers voor PZO Workshops. De volgende vijf zzp’ers hebben zich voor Kerst aangemeld voor het ZZP Panel en ontvangen een pakket:

– info@topofficesupport.nl
– liesbeth@leads2connect.nl
– info@allgreatprojects.eu
– els@elscompany.nl
– pranger@kcbv.com

VictorMundi.com, onebizz en PZO zullen afzonderlijk contact met de prijswinnaars opnemen zodat ze de prijzen in ontvangst kan nemen. Ben jij zzp’er, freelancer of zelfstandig ondernemer en heb je je nog niet aangemeld voor het nationale ZZP panel? Wil je graag je mening geven en ‘benchmarken’ met andere zelfstandig ondernemers? Meld je dan aan via deze link!

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Apppwiki - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →