Eerste vragenlijst online!

Het is zover: de uitnodiging voor de eerste vragenlijst van de ZZP Barometer is verzonden! Alle zzp’ers die zich de afgelopen weken hebben geschreven voor het ZZP Panel via de intakelijst zijn hiervoor per e-mail benaderd. Ben jij nog niet lid van het ZZP Panel? Klik dan hier en vergelijk jezelf en vergelijk jezelf met andere zelfstandig ondernemers!

De eerste onderzoeksresultaten zullen op 10 maart gepresenteerd worden op de Dag van de Zelfstandige (DvdZ) te Amsterdam. Zzp’ers kunnen tijdens dit evenement alvast een van een voorproefje van het rapport genieten. Het rapport zal direct daarna beschikbaar zijn, en in het eerste nummer van onebizz zal begin april enkele pagina’s met een special over de ZZP Barometer verschijnen. Ben jij al lid van het ZZP Panel maar heb je nog niet de enquête ingevuld? Klik dan hier en wordt ook onderdeel van het structureel en onafhankelijk onderzoek voor en over zzp’ers in Nederland.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Appwiki - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →