Eerste onderzoeksresultaten binnen!

De resultaten uit de eerste enquête van ZZP Barometer zijn binnen en de uitkomsten van dit onderzoek zullen verder worden uitgewerkt tot een rapport dat medio maart op deze site zal verschijnen. Een preview van deze kwartaalcijfers zal op 10 maart a.s. gepresenteerd worden door Esther Raats-Coster (voorzitter PZO) op de Dag van de Zelfstandige te Amsterdam.

Het ZZP Panel bestaat inmiddels uit meer dan 1.000 zzp’ers en wij danken iedereen dan ook hartelijk voor zijn/haar deelname. Ben je zelfstandig ondernemer en wil je inzicht krijgen in hoe ontwikkelingen in je eigen onderneming zich verhouden tot de laatste ontwikkelingen in de zzp-markt? Schrijf je dan hier in om deel uit te maken van ons ZZP Panel en een uitnodiging voor de tweede enquête te ontvangen!

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Apppwiki - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →