Startersplatform helpt jaarlijks 100.000 zzp’ers

Microsoft en Robin Mobile sluiten zich als partner aan bij ikwordzzper.nl

BEEMSTER – Het startersplatform ikwordzzper.nl is in kort tijd uitgegroeid tot een belangrijke website voor startende zzp’ers. Jaarlijks helpt dit platform een deel van de 500.000 bezoekers een succesvolle start in de markt te maken en kunnen 100.000 starters een relevant uurtarief berekenen. Vanaf donderdag 15 mei 2014 breidt haar partnernetwerk uit met Robin Mobile en Office365, van Microsoft om zo de startende zzp´er nog beter op weg te kunnen helpen. 

Martijn Pennekamp kan met haar partners zzp´ers meerwaarde bieden door zekerheid over hun uitgaven te geven en de online bereikbaarheid van zzp´ers vergroten. De nieuwe partners Microsoft en Robin Mobile kunnen door deze partnermogelijkheden beter onder aandacht komen bij zzp´ers en hebben ook veel baat bij een samenwerking.

Microsoft´s  Office 365 helpt de zzp´er met een speciaal samengesteld pakket van office voor zzp´ers. Met de ZZP Officebundel is een zzp´er altijd en overal bereikbaar. De gebruikelijke functies Word, PowerPoint, Excel en Outlook zijn op elke gewenste plaats te gebruiken.

Als zzp´er is een telefoon onmisbaar. De aansluiting met een aanbieder van mobiele telefonie is niet daarom vreemd. Robin Mobile is een kwalitatief sterke operator die gebruik maakt van het hoogwaardige KPN-netwerk. Met deze partner speelt ikwordzzper.nl in op een financiële zekerheid van de zzp’er. Er zullen daarom ook geen onverwacht hoge telefoonrekeningen klaarstaan. Dit sluit aan bij de missie om niet voor verassingen te staan. “Als ondernemer moet je er wel op kunnen vertrouwen dat je verbinding altijd werkt” aldus Martijn Pennekamp.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
SEAT- ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →