Ook Achmea stapt uit zzp-platform Myler

Bemiddeling & marge
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Ook Achmea stapt uit zzp-platform Myler - ZZP Barometer

Na Manpower nu ook Achmea uitgestapt

Nadat in 2010 Manpower uit stapte, heeft zorgverzekeraar Achmea de aandelen in zzp-bemiddelaar Myler ook verkocht. Achmea was in 2009 één van de bedrijven die vanaf de start was betrokken. Alle aandelen van Myler zijn nu in handen van mede-oprichter en huidig directeur Toon van Bodehom. Dit meldde Myler zonder financiële details te melden.

Groei

In 2009 startten uitzendbedrijf Manpower, verzekeraar Achmea en consultancy Numa Groep hun netwerksite voor zzp’ers. In 2010 stapt Manpower eruit, ze wilde in een joint-venture participeren en meerderheid van de aandelen willen bezitten, wat geen mogelijkheid was. Het concern draait nu jaarlijks een omzet van meer dan 100 miljoen euro. “Vijf jaar na de oprichting is Myler uitgegroeid tot een van de grootste bemiddelaars van zelfstandige professionals”, zo luidt het persbericht.

Belang

“Hierdoor is een natuurlijk moment ontstaan om het aandelenbelang dat Achmea houdt in het zzp-platform te verkopen aan Numa Innovations.” Numa Innovtions is ook in handen van Van Bodegom. Toon van Bodegom: “Achmea onderkende ook in een vroeg stadium de trend voor maatschappelijke flexibilisering van de arbeidsmarkt. Samen hebben we met de lancering van Myler de daad bij het woord gevoegd.” Achmea heeft toegezegd gebruik te blijven maken van de diensten van Myler.

Bron: Nuzakelijk, Recruitmentmatters

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →