Randstad investeert in freelance portal

Marktplaatsen
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Randstad investeert in freelance portal - ZZP Barometer

Randstad investeert met Randstad Innovation Fund (RIF) in het Europese freelancers portal Twago. Via Twago kan je freelancers vinden voor losse opdrachten of jezelf aanbieden aan potentiële opdrachtgevers. 

Doelgroep

De investering van Randstad in Twago maakt deel uit van de online strategie om technologie gedreven ondernemingen van dichtbij te kunnen bestuderen, schrijft Duitslandnieuws.nl maandag. Het gaat Randstad dan om bedrijven die actief zijn in o.a. social sourcing, online platforms, mobiele toepassingen, virtual reality, gamifaction en big data analytics.

Platform

Twago werd vijf jaar geleden opgericht door Siemens-consultants Gunnar Berning, Maria Lindinger en Thomas Jajeh. Van het drietal is alleen Thomas Jajeh nog actief in het bedrijf. Twago is een platform waar freelancers hun technische en designvaardigheden aanbieden en waar opdrachtgevers die zoeken. Volgens Twago zijn er 255.000 freelancers op hun platform actief met in totaal 50.000 uitgeschreven projecten. Met de projecten zou een totaalbedrag van 250 miljoen zijn gemoeid.

Investering

Over de investering van Randstad doet Twago geen uitspraken. Een anonieme bron spreekt tegenover Duitslandnieuws van een kleine strategische investering van enkele miljoenen. Het innovatiefonds van Randstad investeert tussen de 500.000 en 5 miljoen euro per bedrijf.

Bron: Z24

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →