Handige tools voor zzp’ers

ZZP Barometer - handige tools voor zzp-ers

In Nederland is de groep zzp’ers en freelancers sterk groeiende. De zzp’er is als ondernemer zelf verantwoordelijk voor veel ondernemerszaken. Tools op internet zijn vaak handig en ook goedkoop.  ZZPBarometer zet er een aantal op een rijtje.

1. RescueTime

Weet jij waar elke seconde van jouw freelance uur gaat? RescueTime kan je alles vertellen over het aantal te factureren uren je hebt besteed aan een project en hoeveel tijd je bijvoorbeeld heb verspild op Facebook. Deze tijdregistratie software werkt op de achtergrond van jouw computer of mobiele apparaat, het bijhouden van de hoeveelheid tijd die je besteedt op toepassingen en websites, evenals tijd besteed niet achter uw bureau. RescueTime is gratis met beperkte functies, of $9 per maand met geavanceerde mogelijkheden zoals dagelijkse prestatie logs en blokkerende afleidende websites.

https://www.rescuetime.com/

2. My minutes

Jouw tijd efficiënter beheren door realistische doelstellingen. My minutes  is een iOS-app die je helpt te voldoen aan productiviteit doelstellingen. Het gebruikt een “ten minste” en “hooguit” systeem, zoals “uitgaven ten minste twee uur op Client A’s project” en “uitgaven hooguit een uur op e-mails.” De app kan ook dagelijkse meldingen van uw takenlijst verzenden, evenals motiveren u met waarschuwingen wanneer u een doel hebben bereikt of zijn dicht bij het raken van een. My minutes kan gratis worden gedownload vanaf de Apple App Store.

http://www.myminutesapp.com/

3. Wunderlist

Georganiseerd blijven als zzp’er is de sleutel tot succes. Wunderlist is een eenvoudige, intuïtieve to-do lijst die kan worden benaderd op uw bureaublad, via het web of op mobiele apparaten. Taken kunnen worden georganiseerd per project en door meerdere gebruikers worden gedeeld, vervolgens uitgesplitst naar taken die nodig zijn voor elk item. Extra functies omvatten de mogelijkheid om notities en bestanden (zoals foto’s en spreadsheets) toevoegen aan elke taak, termijnen en herinneringen en automatische gegevens synchroniseren over alle apparaten maken. Wunderlist is gratis.

https://www.wunderlist.com/

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →