Zzp-dienstverlener Tentoo verwelkomt familie De Rijcke

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Inkomen & risico | ZZP Barometer opdrachten en tarieven

De Hoge Dennen Capital, de investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke, heeft samen met het management een meerderheidsbelang verworven in zzp-dienstverlener Tentoo.

Succesvol

Gevestigd in Amsterdam, is Tentoo actief op het gebied van payroll dienstverlening op de Nederlandse en Belgische markt, met name in de audiovisuele sector waarin zij een leidende positie inneemt. Tentoo heeft de afgelopen jaren een sterke groei laten zien. Bij de onderneming zijn circa 70 medewerkers werkzaam.

Expansieplannen

”Wij hebben gekozen voor een samenwerking met De Hoge Dennen Capital, omdat zij een ondernemende en kapitaalkrachtige aandeelhouder is die mede vorm kan geven aan de verdere expansieplannen,” aldus algemeen directeur Paul den Ronde.

Marcel van den Heuvel van De Hoge Dennen Capital: ”De Hoge Dennen Capital wil graag betrokken raken bij (familie)bedrijven die een nieuwe fase ingaan. Wij zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de business propositie van Tentoo en de marktpositie die Tentoo op basis daarvan heeft gerealiseerd.”

Payroll en support

Tentoo, het eerste payrollbedrijf  van Nederland,  is inmiddels ook groot geworden  in payroll voor freelancers en zzp’ers. Vanuit deze ervaring creëerden zij ook een full-service dienst,  die nu al jaren veel zzp’ers naar tevredenheid ondersteunen. Tentoo onderscheidt zich tevens door kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarmee zowel individuele freelancers en zzp’ers, als werkgevers ontzorgd worden.

Zzp-investeringen

De overname van de familie De Rijcke volgt op een reeks investeringen van traditionele uitzendbureaus die de afgelopen weken een deelname deden in zzp-initiatieven: Randstad nam deel in de Duitse zzp-marktplaats Twago en Adecco kocht Amerikaans freelanceplatform OnForce aan om te integreren met hun VMS Beeline. Het lijkt erop dat de overnameperikelen rond de zzp- en freelancemarkt nu ook in Nederland loskomen.

Bron: Tentoo

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →