Amerikaanse freelanceorganisatie start community

Amerikaanse freelance organisatie start community - ZZP Barometer

Amerikaans zzp-platform voor “het nieuwe werken”

Hives is de nieuwe Amerikaanse community voor de zzp’er en freelancer, een platform dat voorziet in de vraag naar netwerken, uitwisselen van ideeën, advies en samenwerking.

Een succesvol freelance leven

Netwerken is cruciaal als je wilt slagen als zzp’er. Daarom is er een nieuw Amerikaans netwerk online gegaan, Hives, dat het mogelijk maakt voor zzp’ers en freelancer om zich, online, te verenigen en te netwerken. Een non-stop online freelance netwerk. Hier is het mogelijk creatieve inspiraties te delen, te discussiëren over de toekomst van de economie en samen te werken met collega’s kris kras door het land. Ook input, goede ideeën en wensen van freelancers zullen in de toekomst mogelijk vorm krijgen in het nieuwe netwerk. Amerika is een nieuwe community rijker: Hives.

 Bron: Freelancers Union

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →