Zzp’er krijgt wekelijks podium op BNR Nieuwsradio

BNR start met Ziggo ZZP Café: “ZZP’ers zijn de toekomst.” - ZZP Barometer

Wekelijks radioprogramma voor en door zzp’ers

BNR Nieuwsradio lanceert een nieuw radioprogramma op de zaterdagochtend! Op 20 september begint ZZP Café; een programma voor en door zzp’ers dat wordt gepresenteerd door Diana Matroos en Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de ZZP Barometer, zal wekelijks plaatsnemen als co-host. BNR is trots te kunnen mededelen hiervoor te gaan samenwerken met Ziggo.

Adjunct Hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio Meindert Schut: “In de huidige flexibele arbeidsmarkt spelen zzp’ers steeds meer een rol van betekenis. BNR zal naast de radio-uitzending ook online tips geven aan deze ondernemers. Bijvoorbeeld over hoe je kunt doorgroeien en over het uitvoeren van een geschikte social media strategie.”

Ziggo is reeds langere tijd actief voor zelfstandigen: “De samenwerking met BNR ZZP Café voor een langere periode biedt Ziggo de uitgelezen mogelijkheid in verbinding te komen met deze snel groeiende doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers relevante content tot hun beschikking hebben en via dit programma krijgen zij de juiste informatie. Daarnaast kunnen we ondernemers en onze zakelijke klanten uitnodigen bij de uitzending aanwezig te zijn. Een leuke en leerzame manier om ook ondernemers met elkaar in contact te brengen”, aldus Tim Wolff, Director Small & Medium Business van Ziggo.

Wekelijks zal het laatste zzp-nieuws vanuit de ZZP Barometer gebracht worden door oprichter en initiatiefnemer Jeroen Sakkers: “We zullen maandelijks met nieuwe cijfers en feiten komen, en wekelijks met het laatste zzp-nieuws. Daarnaast krijgt een zzp’er of freelancer die weekwinnaar wordt bij de Freelancer of the Year Awards ofwel FOTY Awards de mogelijkheid zijn zzp-pitch te presenteren in het programma. Een unieke kans voor iedere zzp’er in Nederland om een landelijk podium te pakken! Een van hen wint uiteindelijk de felbegeerde Freelancer of the Year Award, vorig jaar gewonnen door Bart van den Belt.”

 

BNR ZZP Café wordt iedere zaterdag uitgezonden van 11:00 tot 12:00 uur.

BNR start met Ziggo ZZP Café: “ZZP’ers zijn de toekomst.” - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →