Zzp-flexplek uit kartonnen doos

cartons-269793_1280

Kartonnen bureau flexplek van de toekomst?

De Refold kartonnen desk doet je denken aan de kleine vierkante ‘cubicle’, een kleine, gedeeltelijk afgescheiden ruimte in een groot kantoor. Hokjes naast elkaar geplaatst, die enige privacy bieden. Flexplekken, alleen in dit geval van karton.

Flexplek in draagtas

Refold is in Nieuw Zeeland gevestigd. Het bedrijf ontwierp een lessenaar volledig gemaakt van karton. Met net zo veel kracht als een van hout gemaakt bureau. Met een gewicht van slechts zes en een halve kilo en gemakkelijk te vouwen tot draagtas. Zo kun je het overal waar je het nodig hebt mee naar toe nemen en aan het werk gaan. Zelfs gemaakt in drie maten, voor de iets langere zzp’er.

“Win-win situatie”

Om het ontwerp te laten slagen is natuurlijk geld nodig en daarom staat het project op ‘Kickstarter”. Leuke bijkomstigheid is, dat als je daar een ‘desk’ voor jezelf besteld, er ook een wordt gedoneerd aan een school op een eiland in de Pacific. Een win-win situatie.

Bron: The Coolist

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →