Hypothecair krediet van €250.000 voor zzp’er

Hypotheek | ZZP Barometer

Qredits maakt kredietverhoging zzp’er mogelijk

Een hypothecair krediet afsluiten als zzp’er is vanaf heden mogelijk bij Qredits. Tevens zijn de verruimingen op kredietenmogelijkheden doorgevoerd bij Qredits. Al eerder werd dit aangekondigd door Minister Kamp. De verhoging geldt voor alle drie de type leningen.

Nieuwe kredietmogelijkheid

Voor ondernemers is het vanaf vandaag mogelijk om bij Qredits een hypothecair krediet aan te vragen tot 250.000 euro. Het hypothecair krediet wordt verstrekt voor de financiering van de aankoop van zakelijk onroerend goed. De looptijd van dit krediet is maximaal 20 jaar. Met deze nieuwe kredietmogelijkheid speelt Qredits verder in op de behoeftes van de MKB ondernemer.

Drie type

Het hypothecair krediet is een van de drie type leningen die Qredits aanbiedt binnen het MKB-krediet. Hierin wordt het onderscheid gemaakt tussen het borgstellingskrediet, het lineair krediet en het hypothecair krediet. Voor alle kredieten gaat vanaf heden de aangekondigde kredietverhoging tot 250.000 euro in. De verhoging werd reeds aangekondigd door Minister Kamp op 14 oktober jl. Qredit voorziet hiermee in de groeiende kredietbehoefte van het midden- en kleinbedrijf. De verhoging past binnen de missie van Qredits waarin zij financiering en coaching aanbiedt aan ondernemers die, ondanks goede plannen, niet bij de banken terecht kunnen.

Bron: ZZP-Nederland

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Appwiki - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →