Administratiekantoor van het Jaar-verkiezing gelanceerd

Zzp-administratiekantoor van het Jaar, powered by Exact - ZZP Barometer

Accountant-, administratie- en boekhoudkantoren van zzp’ers, freelancers en interim professionals inhoudelijk beoordeeld

BEEMSTER – De ZZP Barometer lanceert een landelijke zoektocht naar het beste administratiekantoor voor zzp’ers, freelancers en interim professionals in Nederland: deze Top-100 administratiekantoren wordt samengesteld op basis van een vragenlijst. Daarnaast wordt zzp’ers gevraagd hoe zij vinden dat hun administratiekantoor scoort op de 12 belangrijke dienstverleningscritiria, waaronder communicatie, tarief en opleiding. “De groep zzp’ers wordt steeds groter, maar het is voor veel zzp’ers nieuw om als bedrijf een administratie te voeren,” aldus organisator Robbie Sakkers. De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Exact.

Goede administratie belangrijk

De steeds groter groeiende groep zzp’ers, freelancers en interim professionals hebben er belang bij dat hun administratie op een correcte en juiste manier wordt uitgevoerd. Niet alleen om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, maar vooral ook voor de eigen bedrijfsvoering. Uit onderzoek van de ZZP Barometer blijkt dat de criteria bij de keuze van een administratie- of accountantskantoor door een zzp’er in hoofdzaak als volgt zijn: kennis en ervaring (51,9%), prijs (40,3%), referenties (33,1%) en locatie (24,7%). “Het is van belang voor de zzp’er en het administratiekantoor om te kunnen beoordelen hoe de kwaliteit-  prijsverhouding bij een administratie- of accountantskantoor is. Door deelname van administratie- en accountantskantoren aan deze competitie wordt de keuze eenvoudiger,” zegt Robbie Sakkers, organisator van de Top-100 Administratiekantoren 2014.

Nominaties geopend

Administratie- en accountantskantoren worden beoordeeld op basis van een vragenlijst die wordt afgenomen bij de verantwoordelijke(n) binnen de betreffende organisaties, en een vragenlijst die afgenomen wordt bij zzp’ers, freelancers en interim professionals. De beste honderd administratie- en accountantskantoren worden in februari 2015 door ZZP Barometer gepresenteerd en gepubliceerd.

Criteria_boekhouder

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →