Tussenstand: Top-10 Beste ZZP Administratiekantoren

Zzp-administratiekantoor van het Jaar, powered by Exact - ZZP Barometer

Beoordelingen verzamelen tot eind februari mogelijk

Inmiddels zijn de zzp administratie-, accountants- en belastingkantoren ruim een maand in competitie om voor de titel: beste ZZP Administratiekantoor 2014! Er zijn veel kantoren die hun eigen landingspagina hebben op de nieuwswebsite van de ZZPBarometer. Vanuit deze pagina kunnen klanten worden geactiveerd om hun stem te laten ‘horen’. Ook kan deze pagina gedeeld worden op Twitter, LinkedIn, Facebook en Google Plus, zodat ieder kantoor een maximaal bereik kan creëren en stemmen kan verzamelen. De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Exact.

Hieronder een tussenstand van de huidige top-10 (28-01-2015):

  1.  Grever Administraties
  2. Administratiekantoor De Poolleeuw
  3. Romkema Online Administratie
  4. ZZP Administratiekantoor
  5. Administratiekantoor E. Klijn
  6. Easy ZZP
  7. Admission B.V. Administratie en Advies
  8. Valentijn & Volwater Administratie- en Adviesbureau
  9. De Vlieger Administraties
  10. AdFinQ

De tussenstanden liggen dicht bij elkaar binnen de deelnemende administratiekantoren. Naast het aantal stemmen zal ook de waardering van de klanten flink meetellen in de eindrangschikking. Niets is dus zeker en ieder deelnemend kantoor maakt nog een grote kans. De competitie loopt tot eind februari 2015 en de definitieve eindstand zal medio maart 2015 bekend worden gemaakt.

Klik hier voor meer informatie over de competitie!

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →