Culemborgs zzp-administratiekantoor beste van Nederland

money-256312_1280

Administratiekantoor door 6.658 zzp’ers verkozen uit 203 deelnemers

BEEMSTER – Grever Administraties uit Culemborg is door 6.658 zzp’ers, freelancers en interim professionals uit 203 deelnemende kantoren verkozen tot ‘Administratiekantoor van het Jaar 2015’. Zzp’ers hebben hun mening gegeven over criteria als kwaliteit, punctualiteit en bereikbaarheid. 42% van de zzp’ers besteedt zijn administratie uit. De verkiezing is georganiseerd door ZZP Barometer en mede mogelijk gemaakt door Exact.

“Het is voor zzp’ers vaak moeilijk het juiste kantoor te vinden. Dankzij deze verkiezing is er meer transparantie en kunnen zzp’ers een beter gefundeerde keuze maken,” zegt Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van ZZP Barometer. 74% van de 203 deelnemende kantoren hanteert een uurtarief als verdienmodel, gemiddeld van EUR. 60,- per uur. De gemiddelde jaaromzet per deelnemend kantoor is EUR. 257.045,-.
“Administratie- en boekhoudkantoren zien de grote groep zzp’ers als een interessante groeimarkt, en nu is voor zzp’ers duidelijker bij wie ze kunnen aankloppen om hun boekhouding perfect te regelen,” aldus Sakkers. De Top-10 beste zzp-administratiekantoren van Nederland wordt gevormd door de volgende administratie-, accountants- en boekhoudkantoren:

1. Grever Administraties
2. Romkema Online Administratie
3. Administratiekantoor De Poolleeuw
4. Valentijn & Volwater Administratie- en Adviesbureau
5. EasyZZP
6. Administratiekantoor E. Klijn
7. Admission Administratie & Advies
8. ZZP Administratiekantoor
9. De Vlieger Administraties
10. AdFinQ

 

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Appwiki - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →