Nieuwe zzp-marktplaats opgericht in Nederland

Marktplaatsen
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
woman-690036_1280

Butlerboard, een gratis platform voor zzp’ers

Butlerboard is de nieuwste aanwinst onder de zzp-marktplaatsen. Zzp’ers op zoek naar opdrachten kunnen nu voor hun opdrachten, naast de diverse andere platforms, ook hier terecht.

Meer opdrachtgevers

Op de website van Butlerboard kunnen bezoekers vragen naar verschillende specialisten voor een klus. Van webdesigners, fotografen en kunstenaars tot copywriter en vertaler. Butlerboard.com is een platform voor zzp’ers die op zoek zijn naar meer opdrachtgevers. Verder tref je er studenten die willen bijverdienen en gepensioneerde professionals. “Iedereen die wil werken en wil verdienen of bijverdienen kan slim gebruik maken van dit platform”, zegt mede-oprichter Sander-Paul Visch.

Gratis

Voor Butlerboard is een omgekeerd biedsysteem bedacht. Visch: “Je kunt taken plaatsen tegen een ‘fixed price’ per uur of mensen laten bieden op een taak.” De tarieven van zzp’ers komen hierdoor niet extra onder druk te staan volgens Butlerboard. “Zzp’ers zijn dankzij Butlerboard juist minder afhankelijk van hun huidige opdrachtgevers, die tarieven wel onder druk zouden kunnen zetten. Met dit nieuwe platform kan je je netwerk van klanten uitbreiden en nieuwe of meer opdrachten binnenhalen.”
Volgens Butlerboard is een van de belangrijkste voordelen van het platform dat je gratis een taak kunt plaatsen. “Ook vragen wij geen transactiekosten of een percentage van een taak die is aanvaard of is afgehandeld. Andere platformen vragen soms 20 tot 25 procent van de opbrengst. Bij ons krijgt de uitvoerder 100% van zijn geld en er zijn geen verborgen kosten.”

Bron: De Zaak

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →