De motor draait op volle toeren bij zzp-bank

Nieuwsfeiten | ZZP Barometer - zzp-bank

Knab deelt enthousiasme met zzp’ers

Knab is een jonge online bank, een zzp-bank. In 2012 opgericht vanuit de overtuiging dat het helemaal anders moet in de financiële wereld. Na een valse start in 2013, draait de motor inmiddels op volle toeren en deelt Knab haar enthousiasme ook graag met de zzp-wereld.

Onderzoek

In 2014 heeft Knab de doelstellingen ruimschoots behaald en met gepaste trots delen ze die resultaten. Uit eerder onderzoek van de ZZP Barometer bleek al dat de bank erg populair is onder zzp’ers. Vanwege lagere kosten, betere service en hogere rentetarieven steeg het marktaandeel aanzienlijk van Knab. Wat klanttevredenheid betreft scoort Knab hoog onder zzp’ers.In onderstaande infographic laat Knab zien wat 2014 voor de bank heeft betekend.

knab-jaarinfographic-2014
SEAT- ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →