Zzp-netwerk gratis ontsloten door start-up

Financiën
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
freelink

Start-up wil 75.000 euro ophalen met crowdfundcampagne

De Nederlandse start-up Freelink  zegt het sociaal antwoord op de toename van het aantal zzp’ers in ons land te hebben. Het platform is een nieuwe speler in de deeleconomie die uitgaat van slimmer omgaan met de dingen die er al zijn. Het lost de groeiende vraag naar freelancers dan ook op een sociale manier op. ‘Delen’ is het keyword.

Zelf een factuur opstellen voor gewerkte uren? Download het gratis factuursjabloon

Ben jij net gestart als zzp’er of freelancer en werk jij op urenbasis voor opdrachtgevers? Dan moet jij een factuur sturen voor jouw verleende diensten. Download het gratis sjabloon en zorg ervoor dat je factuur volledig is en voldoet aan de eisen!

Meer info

Sociaal antwoord

De organisatie van Freelink is van mening dat het vinden van een freelance opdracht of een freelancer nog steeds een erg trage en meestal dure aangelegenheid is. Ook wordt het team waarmee de zzp’er moet gaan samenwerken over het algemeen niet bij de zoekopdracht betrokken. Freelink is er echter van overtuigd dat je de freelancer die je zoekt al kent via je netwerk of je collega’s bij het bedrijf waar je werkt. Gebruik hiervan is voor iedereen gratis.

Verdienmodel

De start-up springt in de zzp-markt met een eenvoudig en bewezen verdienmodel. Iedereen kan gratis kennismaken en onbeperkt zzp’ers en freelancers delen en zoeken met Freelink. Maar, wil je meer, zoals employer branding, dashboard, rapportages en super search mogelijkheden, dan biedt Freelink verschillende abonnementen aan. Deze beginnen bij € 500 per jaar en lopen op tot € 20.000 voor een volledig ingericht systeem.

Crowdfundcampagne

Tot nu toe is start-up Freelink al mooi op weg met behulp van een startkapitaal. Met een goed werkend platform en app, een enthousiast team en genoeg expertise is de blik op de toekomst gericht. Toch is er nog wel een investeringsbehoefte van € 75.000 eigen vermogen nodig. Freelink wil dit met een crowdfundcampagne realiseren en is dus op zoek naar investeerders, om het platform verder vorm te geven en de naam te vestigen in zzp-land.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →