Grootste zzp-marktplaats vernieuwt website

nieuw jasje

Nieuw jasje voor Freelance.nl

Met je tijd meegaan is belangrijk. Dit geldt ook voor de grootste zzp-marktplaats van ons land, Freelance.nl. Deze week wordt daarom de geheel vernieuwde website gelanceerd, waarmee het platform nog meer wil voldoen aan de eisen van flexibiliteit en wendbaarheid.

Groei

Onlangs werd nog tijdens een ondernemersevent van de VVD in Papendal de mijlpaal van Freelance.nl gevierd: de 250.000e zzp’er. Hiermee werd duidelijk dat de groei van de zzp-markt in Nederland ook een groei voor zzp-marktplaatsen in ons land is, een onomkeerbare maatschappelijke trend naar flexibilisering van arbeid.

Nieuw jasje

Bij groei hoort ook een nieuw, passend, jasje. Vandaar de lancering van de nieuwe website van Freelance.nl, een eigentijds antwoord op de groeiende vraag naar flexibiliteit en wendbaarheid, van intermediairs, opdrachtgevers en zzp’ers

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
SEAT- ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →