Seminar: Goede start voor zzp’er

De Belastingdienst denkt met starter mee

Als je voor jezelf gaat werken, een bedrijf start, moet je natuurlijk direct veel zaken goed regelen. Voor hulp kan je dan ook terecht bij de Belastingdienst. Er worden namelijk verschillende seminars gegeven, door heel Nederland, waarin je informatie krijgt over bijvoorbeeld de btw en de inkomstenbelasting.

Contract afsluiten met je opdrachtgevers? Download deze gratis modelovereenkomst

Wij geven jou en je opdrachtgever een overeenkomst die jullie kunnen gebruiken om een contract af te sluiten. Download de Algemene Modelovereenkomst "ICT-professional" en vul deze aan met je eigen situatie.

Meer info

Starten

Als startende zzp’er heb je natuurlijk vragen genoeg. Ook als het gaat om “belastingzaken”. De Belastingdienst vertelt je daarom tegenwoordig graag wat er op je afkomt bij het starten van een eigen bedrijf. Daarvoor is de seminar “Goede Start” in het leven geroepen. Gedurende het hele jaar en in verschillende steden van ons land worden deze gehouden. In een gratis bijeenkomst van ongeveer 3 uur geven specialisten op een informele manier informatie over de belangrijkste fiscale regelingen voor een starter. Daarnaast is er ook nog voldoende tijd om vragen te stellen.

Wat je moet weten

Tijdens deze seminars worden verschillende onderwerpen besproken die handig zijn voor jouw als startende zzp’er. Wat te doen met een werkruimte in huis? Of hoe zit het precies met de btw, zelfstandigen- en startersaftrek? En gebruik ik mijn auto privé of zakelijk? Wat zijn de eisen die aan mijn administratie gesteld worden? Allemaal belangrijke vragen waarop je in het seminar de antwoorden krijgt. Als je interesse hebt in zo’n seminar kun je je opgeven via Ondernemersplein

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Appwiki - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →