Focus je op jouw hoofdactiviteit


Als zzp’er moet je alles zelf doen… toch?! Doug Nelson heeft hier zijn eigen kijk op. Benieuwd? Bekijk dan deze video, waarin deze succesvolle ondernemer jou – als freelancer of zzp’er – hierover een hele belangrijke tip geeft.

Over Doug Nelson

Doug Nelson is ondernemer en spreker. Daarnaast is hij trainer voor Millionaire Mind Intensive (MMI) van Success Resources.

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →