Zet de zzp-stap zonder twijfel

Groei
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Start met een zzp-test

Niet iedereen is altijd zo zeker van zijn of haar zaak. Doe ik het wel, doe ik het niet? Een vraag waar niemand je echt bij kan helpen als het gaat over het kiezen voor het ondernemerschap. Misschien is het dan handig om jezelf te onderwerpen aan een test.

Onzekerheid

Starten als ondernemer, zzp’er, brengt veel facetten met zich mee en natuurlijk komt daar altijd wel wat onzekerheid bij kijken. Heel natuurlijk, niets onmenselijks. Maar toch moet je ondanks deze kleine ‘onhebbelijkheid’ toch wel duidelijk weten welke koers je gaat varen en je blik focussen op jouw doel: je eigen onderneming. Daarbij zijn zelfverzekerdheid, doorzettingsvermogen, passie en een enige vorm egoïsme toch wel belangrijke eigenschappen. Dus twijfel je nog en komt de vraag “wil ik het wel?” toch telkens weer omhoog borrelen, onderwerp jezelf dan aan een test. Niemand kan je namelijk helpen bij deze vraag, maar je kunt wel zelf alle ‘beren op de weg’ zoveel mogelijk uitbannen.

Weg met de beren

Testen kan je jezelf in vele vormen. Maar begin eerst eens met een gratis online test, je vindt ze bijvoorbeeld hier en hier. Je zult misschien verbaasd zijn over de uitslag of juist blij verrast of het geeft je eindelijk het kleine beetje zekerheid waar je naar op zoek bent. De uitslag kan je net dat duwtje in de goede richting geven en van een zzp’er in de dop verander je in een zzp’er in spe.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →