Premier Rutte: “Zzp’er belangrijk voor Nederland”

Premier Rutte: "Zzp'er belangrijk voor Nederland" | ZZP Barometer

Rutte viert jubileum als minister-president van Nederland

Premier Rutte viert woensdag zijn jubileum: hij is precies vijf jaar minister-president van Nederland. Op de Dag van de ZZP’er reikte de premier de zzp-prijs uit aan Carlijn Bröring van Foodless.nl, en werd hij geïnterviewd over het zzp-vraagstuk.  Hij besprak daarbij onder meer de term “zelfstandige zonder personeel”, het fenomeen schijnzelfstandigheid, het IBOzzp-rapport en de waarde van zzp’ers voor de Nederlandse economie. Tot op heden is dit de enige keer dat de premier zich heeft uitgesproken over de groei van het aantal zzp’ers in Nederland.

Bekijk hier het videofragment:

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →