Zzp-annuleringsverzekering voor de broodnodige rust

Vakantie & vrije tijd
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

3 scenario’s zzp-annuleringsverzekering

Voor een zzp’er is een (korte) vakantie vaak welverdiend. Het is immers niet niks om elke dag weer hard te werken voor je boterham. En als je die boterham dan eindelijk eens een keer in een vakantieland kan opeten, is dat zeer welkom.

Wanneer geldt een annuleringsverzekering

Wat niet welkom is, is het afbreken of zelfs annuleren van die welverdiende vakantie door een onverwachte gebeurtenis. Daarom sluit je een annuleringsverzekering af. Zo kom je niet voor een financiële strop te staan.

Een annuleringsverzekering kan uitkeren bij 3 verschillende scenario’s:
• Je kan pas later op vakantie.
• Je moet je vakantie afbreken.
• Je moet je hele vakantie annuleren.

Later op vakantie

Is je bus, trein, boot of vliegtuig onverwacht vertraagd? En is die vertraging langer dan 8 uur bij een vakantie die langer dan 3 dagen duurt? Dan heb je recht op een vergoeding.

Eerder naar huis

Ook afbreken van je vakantie wordt er een marge van 8 uur gehanteerd. Ben je (meer dan) 8 uur eerder thuis dan voorzien en is dat te wijten aan een gebeurtenis die in de voorwaarden van de annuleringsverzekering staat, dan heb je recht op een vergoeding. Ook een medisch noodzakelijke opname in het ziekenhuis tijdens vakantie valt onder de dekking van de annuleringsverzekering. De tijd, langer dan 8 uur, die daarmee verloren is gegaan, kun je claimen op je annuleringsverzekering.

Annuleren van je complete vakantie

Natuurlijk is een annuleringsverzekering ook heel geschikt bij het compleet annuleren van je vakantie. Dat kan bij ziekte en ziekenhuisopname, maar ook bij een scheiding, of als je huisdier plotseling overlijdt.

Prettige vakantie!

Een prettige vakantie vier je pas als je dat zorgeloos kan doen. Even de opdrachten die nog op je liggen te wachten links laten liggen en ontspannen. Sluit vandaag nog een annuleringsverzekering  af en boek die reis! Je hebt het verdiend.

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →