Internationaal modemerk verbindt zich aan zzp-prijs

Groei
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
WEFOTY

WE Fashion komend jaar hoofdsponsor Freelancer of the Year Awards

UTRECHT – Internationaal modemerk WE Fashion heeft zich voor komend jaar als hoofdsponsor verbonden aan de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), de landelijke zzp-prijs die het afgelopen jaar door minister-president Mark Rutte werd uitgereikt aan foodblogger Carlijn Bröring.  “Een goede eerste indruk maken is essentieel voor iedere zzp’er. Met onze collecties kunnen zowel mannen als vrouwen professioneel en dress up voor de dag komen, iets waarmee we de zzp’er graag helpen,” aldus Joris Aperghis, CEO van WE Fashion.

De FOTY Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland. Het afgelopen jaar deden bijna 10.000 zzp’ers mee aan de verkiezing, en gezamenlijk verzamelden zij meer dan 60.000 beoordelingen van opdrachtgevers en 247.000 stemmen via social media. De publiekswinnaar ontvangt 2.500 euro aan kledingbudget, vrij te besteden in een van de 250 WE Fashion-winkels in Europa. Daarnaast is Joris Aperghis zelf jurylid: “Ik ga letten op een goede eerste indruk en professionele uitstraling, en ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de finalisten die wij als jury te zien gaan krijgen.”

Omzet verdubbelen als zzp'er? Download deze gratis videocursus

50 dagen lang hebben wij nieuwe tips, trucs, interviews en succesverhalen die jou inspireren en (nog) succesvol(ler) maken. Onze experts geven jou adviezen die jouw omzet als zzp’er kunnen verdubbelen.

Meer info

Innovatieve sponsoring

Als hoofdsponsor van de FOTY Awards komt WE Fashion onder de aandacht van zzp’ers via de website, de nieuwsbrief, e-mailnotificaties en offline events. Daarvan is de uitreiking van de FOTY Awards het hoogtepunt. Ook wordt de hastag #wefashion toegevoegd aan berichten die stemmers op social media delen: “Wij noemen dat hashtagmarketing, een innovatieve manier om meer merkbekendheid, merkvoorkeur en positieve mond-tot-mondreclame te genereren onder zzp’ers,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de FOTY Awards.

Nieuwe editie

De inschrijvingen voor de FOTY Awards zijn geopend sinds november. Vanaf dat moment kunnen zzp’ers uit het hele land genomineerd worden binnen één van de tien categorieën. Er zijn iedere maand veel mooie prijzen te winnen, waaronder 250 euro kledingbudget, vrij te besteden in een van de 250 WE Fashion-winkels in Europa. De hoofdprijzen voor de FOTY Awards worden uitgereikt op de Dag van de ZZP’er, op zaterdag 2 april 2016.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →