ZZP Uitgelicht #11: IT-Staffing (Staffing Awards)

Interview met winnaar Staffing Awards

IT-Staffing is een van de winnaars van de Staffing Awards (editie 2014/2015). In dit interview vertelt Wessel van Alphen jr. over zijn bedrijf, de succesfactoren en zijn groeiplannen. Bekijk de video hieronder of klik hier om een nieuw scherm te openen. 

Wil jij in deze rubriek?

Wil jij met jouw bedrijf in deze rubriek? Dat kan! Neem dan 100% gratis deel aan een van de volgende verkiezingen en wie weet lichten we jou binnenkort uit:
FOTY Awards voor (z)zp’ers, freelancers en interim professionals;
Client Awards voor opdrachtgevers, inleners en inhuurders van flexibele krachten;
“Staffing Awards voor intermediairs (bijv. brokers, detacheerders, MSPs, payrollers, uitzenders).

Wessel van Alphen jr. (IT-Staffing) aan het woord…

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Knab- ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

  • BitterBallenBorrel
    20 juni 2019  Facility Point Arnhem, Meander 251, 6825 MC Arnhem, Nederland

  • KVK Connect Meetup
    20 juni 2019  KVK kantoor Arnhem Kronenburgsingel 525 6831 GM Arnhem

Bekijk de volledige agenda →