#ZZP populair op Twitter in 2015

#ZZP op 3e plaats in Twitter top-10

Dat in 2015 de #ZZP op de derde plaats komt in de Twitter top-10 is zeker het vermelden waard. De hashtag ‘vacature’ is dit jaar het vaakst trending op Twitter in Nederland. Dit was vorig jaar ook al zo.

Nederlandse Hashtag top-10 in 2015:

1: #vacature
2: #voetbal
3: #ZZP
4: #pgbalarm
5: #Drone
6: #wielrennen
7: #PVV
8: #Jesuischarlie
9: #EU
10: #ISIS

Nederland versus wereldwijd

Twitter geeft aan dat, naast ‘#vacature#, de hashtag ‘#voetbal’ op de tweede plaats en ‘#zzp’ op de derde plaats staat dit jaar. De hashtag ‘#pgbalarm’ staat in Nederland op de vierde plaats. De hashtag werd in Nederland gebruikt om over de problemen rond het persoonsgebonden budget te discussiëren.
Wereldwijd werd de hashtag ‘#Jobs’ het vaakst gebruikt, ‘#Quran’ staat op de tweede plek. Verder staat de internationale top 10 vol met onderwerpen met betrekking tot de aanslagen in Parijs en IS. ‘#ISIS’ staat op de derde plaats, ‘#Prayforparis’ daaronder. ‘#Charliehebdo’ en ‘#Jesuischarlie’ staan respectievelijk op de zesde en zevende plek.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Appwiki - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →