Facebook begint eigen zzp-marktplaats

Services live bij Facebook

Ook Facebook gaat de strijd aan als het om zzp’ers gaat, net als LinkedIn, Google en Amazon. De nieuwe functionaliteit ‘Services’ is live en running.

Omzet verdubbelen als zzp'er? Download deze gratis videocursus

50 dagen lang hebben wij nieuwe tips, trucs, interviews en succesverhalen die jou inspireren en (nog) succesvol(ler) maken. Onze experts geven jou adviezen die jouw omzet als zzp’er kunnen verdubbelen.

Meer info

Live

Facebook is klaar voor de grote groep zzp’ers in Nederland en gaat de concurrentie aan met alle zzp-marktplaatsen in ons land, maar ook met grote namen als ‘de Gouden Gids’ en ‘Yelp’. Nog niet officieel gelanceerd, maar wel al in functie en live: ‘Services’. Gebruikers in Nederland van ‘Services’ worden verwezen naar lokale adverteerders, zzp’ers. Deze nieuwe functie binnen Facebook stuurt de gebruiker via verschillende categorieën zoals ‘zakelijke dienstverlening’ en ‘loodgieter’ naar de juiste man of vrouw voor de job. Ook wordt via een ‘map’ aangegeven waar de locatie precies is. De verwijzing naar de adverteerders, zzp’er, binnen de categorie gaat naar de bedrijfspagina van de desbetreffende ondernemer.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Appwiki - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →