Dag van de ZZP’er | Steven de Jong | FOTY Awards

Drie redenen om naar de Dag van de ZZP’er te komen


Steven is natuurlijk aanwezig op de Dag van de ZZP’er op zaterdag 2 april in de Kromhouthal te Amsterdam. In deze video vertelt hij waarom jij als freelancer, interim professional of (z)zp’er écht bij deze dag moet zijn!

Over Steven de Jong

Olifant Media is het social media-bureau van Steven de Jong, ambassadeur van de FOTY Awards. Met zijn bureau vertaalt Steven marketingdoelstellingen naar een effectief-creatieve social media aanpak! Dit doet hij voor bedrijven van allerlei formaten: van zzp tot multinational.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Coolblue - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →