Zzp’er bewust over kledingkeuze

ChantallOlthoff_800x533

Keynote tijdens ‘Dag van de ZZP’ over eerste indruk

Een eerste indruk is veel waard. En dat weet de zzp’er maar al te goed, blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer. De keynote ‘Hoe maak je een goede eerste indruk als zzp’er?’ van Chantall Olthoff, marketing director van WE Fashion, is dan ook een echte aanrader op de ‘Dag van de ZZP’er’.

Onderzoek

Uit onderzoek van de ZZP Barometer, onder meer dan 1000 zzp’ers in Nederland, is gebleken dat 94% goed nadenkt over de kledingkeuze tijdens een afspraak. Daar bewust mee bezig is.
Uit de cijfers blijkt tevens dat het één ‘casual’ niet per se het ander ‘chique’ uitsluit. 60% van de zzp’ers geeft namelijk aan doorgaans casual gekleed te zijn tijdens werkzaamheden, op kantoor, bij opdrachtgevers of tijdens een afspraak. Maar, ook geeft 59% van de ondervraagde zzp’ers aan regelmatig ‘chique’ gekleed te gaan, in bijvoorbeeld kostuum of met colbert.
Een eerste indruk is veel waard en dat kleding de man of vrouw maken is ook voor Chantal Olthoff, marketing director van WE Fashion uitgemaakte duidelijke zaak.

Keynote “Hoe maak je een goede eerste indruk als zzp’er”

Op de ‘Dag van de ZZP’er, 2 april as. In de Kromhouthal, Amsterdam, zal Chantal in haar Keynote ingaan op ‘jouw eerste indruk als zzp’er’. Want, als je bij jouw, potentiële, opdrachtgever, partner of collega-ondernemer binnenloopt, is er maar één ding dat telt: jouw eerste indruk. Hoe zorg je ervoor dat je eerste indruk goed is voor jou als zzp’er? Wat is de rol van verbale en non-verbale communicatie, en welke rol speelt jouw kleding daarbij? Chantal praat je hierover bij tijdens de Dag van de ZZP’er. Een echte aanrader!

Via deze link kun je jouw vrijkaart bestellen voor de Dag van de ZZP’er, ter waarde van €19,95. En wees er snel bij, want op is op!

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Apppwiki - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →