Ruim de helft van zzp’ers start zelf met boekhouden

JorgenHorstink_800x533

Seminar “Online boekhouden, wat levert het je op als zzp’er?”

Als zzp’er kun je er niet omheen: boekhouden. Het is niet je hobby, maar je wilt het wel graag goed, makkelijk en efficiënt geregeld hebben. Wat levert het – bijvoorbeeld qua tijd en geld – op als je je boekhouding online doet als zzp’er? Uit onderzoek van ZZP Barometer blijkt dat meer dan de helft van de zzp’ers zelf start met boekhouden, zonder hulp van bijvoorbeeld een boekhouder. Jorgen Horstink laat zien hoe boekhouden ook anders kan.

Onderzoek

Onderzoek, gedaan door ZZP Barometer onder meer dan 1000 zzp’ers, laat zien dat boekhouden bij de start van het ondernemen door 54% zelf opgepakt wordt, zonder hulp van bijvoorbeeld een boekhouder. Een lastige taak die vaak veel tijd vergt. Tijd die vaak goed gebruikt kan worden voor andere onderdelen van het ondernemen. Hoe pak je het efficiënt aan en maak je het jezelf gemakkelijker?

Seminar Jorgen Horstink

Jorgen Horstink van MoneyMonk neemt je op de Dag van de ZZP’er, zaterdag 2 april mee in de trends en ontwikkelingen, de voordelen van online boekhouding en wat het jou als zzp’er kan opleveren. Tijdens de Dag van de ZZP’er, van 10.00 uur to 18.00 uur, in de Kromhouthal, Amsterdam, wordt je geïnspireerd door sprekers, waar je als zzp’er je voordeel mee kan doen, kan leren en ontdekken. Via deze link   kunnen mensen een vrijkaart bestellen voor de Dag van de ZZP’er, ter waarde van €19,95.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
MoneyMonk - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →