Slechts klein deel zzp’ers stuurt af en toe nieuwsbrief

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
FOTYCarlijnBroring_800x533

Hoe blog je jezelf als zzp’er naar de top

Uit onderzoek van de ZZP Barometer is gebleken dat slechts een klein deel van de zzp’ers, 17%, af en toe een nieuwsbrief stuurt naar netwerkrelaties. Dat is een laag percentage en een gemiste kans. En niet alleen een nieuwsbrief, maar ook bijvoorbeeld een blog bijhouden kan heel belangrijk zijn. Jezelf als zzp’er op de kaart zetten is tegenwoordig bijna een ‘must’ en daar weet Carlijn Bröring, winnares van de Freelancer of the Year 2015, alles van en deelt dit graag in haar seminar op zaterdag 2 april tijdens de Dag van de ZZP’er.

Onderzoek ZZP Barometer

Dat veel zzp’ers nog steeds online veel kunnen winnen blijkt wel uit onderzoek van de ZZP Barometer onder meer dan 1000 zzp’ers. Slechts 17% stuurt af en toe een nieuwsbrief naar netwerkrelaties, terwijl jezelf op de kaart zetten, collega-zzp’ers, klanten en opdrachtgevers op de hoogte brengen van jouw toegevoegde waarde juist tegenwoordig bijna een ‘must’ is. Zo kan ook het bijhouden van een eigen blog een belangrijke bijdrage leveren aan de business, een ontwikkeling die niet meer te stoppen is, maar voor veel zzp’ers toch nog wel een grote hindernis is.

Blog jezelf naar de top

Afgelopen jaar ontving foodblogger Carlijn Bröring van Foodless.nl de titel “Freelancer of the Year 2015” van premier Mark Rutte tijdens de Dag van de ZZP’er. Dit jaar vertelt zij je alles over hoe zij tot deze topprestatie is gekomen, en meer. Hoe zet je jezelf als zzp’er op de kaart met blogmarketing? Hoe belangrijk is storytelling en hoe vertel je je eigen verhaal optimaal? En hoe zet je jezelf als zzp’er neer als een personal brand? Als je een echte ondernemersheld wilt worden, kun je dit seminar niet missen.

Via deze link kun je een vrijkaart bestellen voor de Dag van de ZZP’er, ter waarde van €19,95.

Dag van de ZZP’er

Op zaterdag 2 april is het dan zover. Dan vindt de Dag van de ZZP’er plaats in de Kromhouthal, Amsterdam, van 10.00 tot 18.00 uur. Een geheel gratis verzorgde dag! Naast de interessante seminars kun je netwerken met collega-ondernemers op het netwerkplein! Ontmoet je daar ook bedrijven die de dag mogelijk maken en jou (verder) kunnen helpen als zzp’er. Tijdens 1-op-1-sessies en/of met unieke aanbiedingen die alleen op de Dag van de ZZP’er geldig zijn.

En …spannend… de burgemeester van Amsterdam, Eberhart van der Laan, maakt tijdens de Dag van de ZZP’er de winnaar of winnares van de Freelancer of the Year Awards 2016(FOTY Awards) bekend! Wie wint de nationale zzp-prijs. En wie wordt daarmee de beste freelancer of zzp’er van Nederland en de opvolger van Carlijn Bröring?

Na een inspirerende dag vol interessante seminars, een interactieve zzp-quiz, heerlijk lunchen en de uitreiking van de FOTY Awards is het tijd voor een netwerkborrel. Haal op de valreep nog een nieuwe opdracht binnen! Vind de ideale samenwerkingspartner! Of ontmoet een sparringpartner waarmee je jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →