Inspiratiesessie “Ik als zelfstandig professional”

Brainnetmartijnasland-high-L1011032-Edit kopie

Laat je inspireren als zelfstandig professional!

Je bent ondernemer, wilt graag vooruit. Je wilt je ontwikkelen in je vakgebied bijvoorbeeld of succesvoller worden als het gaat om ondernemerschap. Wij stimuleren ondernemerschap en willen je graag helpen bij je groei en ontwikkeling. Daarom organiseren wij inspiratiesessies en workshops. Onze inspiratiesessies zijn voor zzp’ers, zelfstandig professionals, vrij toegankelijk. Wil je verdieping aanbrengen, dan kun je, tegen een zeer vriendelijk tarief, ook workshops volgen.

20 april sessie met Martijn Aslander

In 2016 staan drie inspiratiesessies op het programma met de overkoepelende thema: ik als zelfstandige professional. De eerste inspiratiesessie  is op 20 april 2016 met Martijn Aslander als hoofdspreker. Onlangs verscheen het boek ‘Nooit af’ dat Martijn Aslander schreef samen met Erwin Witteveen. Over waar onze netwerksamenleving toe leidt. Martijn is een enthousiaste spreker waar je zeker energie van krijgt! Uiteraard kun je tijdens deze sessie ook kennismaken met collega-ondernemers want we hebben een gezellige netwerkborrel.

Brainnetsessies

Programma en locatie

Datum: 20 april 2016 tijd: 18.00-21.00 uur
Locatie: Greenvillage, Blokhoeve 7, Nieuwegein
Ontvangst met snack
Welkomstwoord
Lezing Martijn Aslander
Aan de slag met Social selling
Netwerkborrel

Workshops: Social selling via LinkedIn en visieontwikkeling

Wil je nog wat verder de verdieping in? Dan kun je de workshops Social selling via LinkedIn en visieontwikkeling volgen. Wij vonden in het bedrijf MMCT een partner die deze workshops ontwikkelt en geeft. Ben je zzp’er, zelfstandig professional, dan kun je deze workshops tegen een sterk gereduceerd tarief volgen.

Aanmelden

Meld je vlug aan via www.freelanceinspiratiesessies.nl  voor de eerste inspiratiesessie op 20 april want vol is vol!

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Apppwiki - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →