Josien van Breda nieuw boegbeeld FNV Zelfstandigen

pin-board

Nieuwe directeur bij FNV Zelfstandigen

Josien van Breda volgt per 1 mei interim-directeur Henk Wesselo op als boegbeeld van FNV Zelfstandigen. Van Breda heeft als beleidsadviseur van FNV Zelfstandigen in de afgelopen periode al een herkenbare plaats in de belangenbehartiging van zelfstandigen verworven.

Continuïteit

FNV Zelfstandigen is blij met de benoeming van Josien van Breda tot nieuwe directeur. In reactie laat voorzitter Hannie Stuurman weten: “Met de benoeming van Josien tot directeur borgen we de continuïteit; we zijn dan ook blij dat zij haar ervaring en deskundigheid wil inzetten om als boegbeeld van onze vereniging leiding te geven aan de belangenbehartiging van onze leden in de belangrijke periode die voor ons ligt.”

Ook van Breda zelf kijkt positief naar de toekomst. “Ik kijk ernaar uit om mij ook vanuit mijn nieuwe rol in te blijven zetten voor zelfstandigen. Naast actuele thema’s zoals de afschaffing van de VAR, arbeidsongeschiktheid en pensioen wil ik zeker ook prioriteit leggen bij ‘Goed Opdrachtgeverschap’ en hogere tarieven. Het geeft mij veel energie om dit sámen met onze actieve ondernemende leden te mogen doen!”

Interim-directeur Henk Wesselo heeft de afgelopen twee jaar ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de belangenbehartiging van zzp’ers. Zowel aan de totstandkoming van het ZZP Pensioen, als aan de ontwikkeling van de vereniging. Hij was tevens plaatsvervangend SER-lid waar hij de stem van de zelfstandigen vertegenwoordigde. Per 1 mei zal van Breda ook deze rol van hem overnemen.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Coolblue - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →