Tips om veilig in de bergen te rijden

Pas je aan bij rijden in de bergen

Er zijn veel zzp’ers die kiezen voor een heerlijke vakantie in de bergen. Zowel in de zomer, als in de winter zijn Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië of Tsjechië populaire vakantiebestemmingen. Daar kom je wel regelmatig de nodige steile hellingen tegen. Er zijn dus een paar zaken waar je rekening mee moet houden.

Wil je veilig over de hellingen komen in het buitenland, dan zijn er een aantal handige tips, waardoor het rijden in de bergen je nog meer plezier kan geven. Zo ga je hopelijk met een nog veilig en fijner gevoel op weg.

In deze video krijg je een handige uitleg:

Diederick van Haselen

Diederick van Haselen, Manager Fleet Services bij Volkswagen Pon Financial Services, beantwoordt de meest gestelde vragen over financiering, leasing en verzekeren.

Bekijk alle artikelen van Diederick van Haselen →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →