Zakelijke wensen zzp’er bij Knab vervuld

Financiën | ZZP Barometer

Gratis zakelijke creditcard en boekhoudkoppelingen voor zzp’er

Hoofddorp – Knab wil zijn positie onder zzp’ers en kleine ondernemers nog verder uitbouwen en vervult daarom twee veel gehoorde zakelijk wensen. Aan de dienstverlening wordt een creditcard toegevoegd. Daarnaast is er ook een stevige uitbreiding van het aantal boekhoudpakketten waaraan de zakelijke rekening gekoppeld kan worden.

Knab heeft onderzocht wat de top vijf redenen is waarom zzp’ers een zakelijke creditcard hebben, om te kunnen voldoen aan de zakelijke wensen.

Top 5 waarom zzp’er zakelijke creditcard heeft:

1. 100% verzekerd in geval van fraude en diefstal (35,1%)
2. Om online aankopen te doen (25,8%)
3. Mogelijkheid tot uitgestelde betaling (cash flow voordeel) (23,7%)
4. Al je uitgaven in één overzicht, 24/7 online toegankelijk (20,6%)
5. Om internationale betalingen te kunnen doen (20,6%)

Voor de zakelijke creditcard heeft Knab gekozen voor American Express. Leslie Hogeveen: “We hebben met alle bekende spelers gesproken en American Express kwam voor onze klanten het beste uit de bus. Omdat zij een hernieuwde focus hebben op de Nederlandse markt en dus hun acceptatie willen vergroten. Ook zijn zij een van de meest service gerichte organisaties en hebben een mooi spaarprogramma. Het eerste jaar betalen zakelijke Knab klanten geen jaarbijdrage voor de American Express Business Green Card. Ook in de jaren daarna blijft de kaart gratis als het jaar daarvoor minimaal € 2.500 wordt uitgegeven met de kaart .”

Ook de boekhoudpakketten die aan een zakelijke rekening van Knab gekoppeld worden zijn uitgebreid. En het aantal gekoppelde boekhoudprogramma’s blijft toenemen, om ook hier wensen van de zzp’ers tegemoet te komen: “Mochten er andere boekhoudpakketten zijn die onze klanten graag willen koppelen dan gaan we daarnaar kijken,” aldus Leslie Hogeveen van Knab.

Oskar Barendse

Oskar is ervaren op het gebied van Life Planning en hanteert daarbij een unieke combinatie van financiële planning en mensgerichte praktijk. Binnen Knab houdt hij zich bezig met alles wat met personal finance en financiële planning te maken heeft.

Bekijk alle artikelen van Oskar Barendse →
Apppwiki - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →