Zzp’er van 7 jaar verdient 19 duizend euro

Zzp’er van 7 jaar verdient 19 duizend euro | ZZP Barometer

Inspirerende video van 60 seconden over jonge zzp’er

Als zzp’er kun je niet vroeg genoeg beginnen. De zeven jarige Ryan Hickman heeft zijn eigen bedrijf al sinds hij drie-en-half jaar oud was. In de video vertelt Ryan over zijn bedrijf ‘Ryan’s Recycling Company’ en hoe hij met zijn skelter, met aanhanger, langs de deuren gaat bij buren en klanten om plastic te recyclen. En niet onverdienstelijk!

Bekijk daarvoor de video hieronder:


ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Appwiki - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →