3 beste opdrachtgevers van Nederland voor zzp’ers

3 beste opdrachtgevers van Nederland voor zzp’ers | ZZP Barometer

Weet als zzp’er wie jouw opdrachtgevers zijn

Iedere donderdag geeft ZZP Barometer jou als zzp’er een handige, inspirerende, stimulerende, trendy toplijst. Een lijst met musthaves, best-offs, tips en must knows. Zo ben je altijd up-to-date en zal weinig jou ontgaan op zzp-gebied. Deze week lichten wij de drie beste opdrachtgevers voor zzp’ers in Nederland uit, die hiertoe zijn uitgeroepen tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid. Wil je de volledige top-10 weten? Bekijk en download dan het whitepaper.

Iedere organisatie die op flexibele wijze mensen inhuurt kan jaarlijks meedoen met de Client Awards, een zoektocht naar de beste opdrachtgevers van Nederland. Hierbij is het is zaak dat de organisatie niet een tussenpartij betreft die voor de twee kanten in de flexmarkt werkt; de klant (inlener, opdrachtgever) en de kandidaat (sollicitant, uitzendkracht, payrollkracht, gedetacheerde, zzp’er, freelancer, interim professional).

Het jaarlijks onderzoek naar alle opdrachtgevers in de flexmarkt is een zoektocht naar de belangrijkste criteria van “Goed Opdrachtgeverschap”. Het onderzoek is gebaseerd op referenties die binnen de periode van de verkiezing worden gegeven via Ratecard, een vragenlijst die is ingevuld door de betreffende organisatie en een juryoordeel op basis van een video-interview met de betreffende organisatie. Ook voor 2017 zijn er drie mooie opdrachtgevers uit de bus gekomen, waarmee jij als zzp’er misschien ook te maken hebt of in de toekomst zal hebben:

1. Aegon categorie: groot

Bij Aegon voelt men zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording van mensen. In een eerlijke dialoog bieden ze begrijpelijke oplossingen, waardoor klanten zelf bewust keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst. Deze visie vraagt om medewerkers die helder communiceren en zelf initiatief nemen in het belang van de klanten. Zoals Aegon klanten bewust willen laten kiezen voor de producten van Aegon, zo willen ze ook dat jij bewust kiest voor Aegon als opdrachtgever. Omdat je goed bent in wat je doet en altijd op zoek bent naar manieren om jezelf te verbeteren. Omdat je vernieuwende ideeën hebt en deze ook omzet naar concrete initiatieven. Wil je precies weten hoe flexwerkers, waaronder freelancers en zzp’ers, over Aegon denken? Kijk dan op de bedrijfspagina van Aegon op Ratecard.

2. Evita Zorg categorie: klein

Evita Zorg is een organisatie die professionele zorg en ondersteuning aan huis biedt, in regio Haaglanden. Volgens de visie van Evita Zorg vraagt thuiszorg altijd om een persoonlijke benadering. Als je afhankelijk bent van zorg, of zorg moet regelen voor jouw naaste, dan wil je immers dat er geluisterd wordt naar de wensen. De zorgverleners van Evita Zorg denken dan ook mee over invulling van de zorg. Wil je precies weten hoe flexwerkers, waaronder freelancers en zzp’ers, over Evita Zorg denken? Kijk dan op de bedrijfspagina van Evita Zorg op Ratecard.

3. KPN Consulting categorie: middel

KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN, Nederlands marktleider in geïntegreerde IT- en telecommunicatiediensten. De visie van het bedrijf is dat ICT veel meer is dan de inzet van technologie. Het vergroten van de daadkracht van mens en organisatie staat voorop. Al decennia identificeren KPN Consulting nieuwe technologieën en vertalen deze naar toekomstbestendige en mensgerichte oplossingen. Oplossingen die helpen ambities en doelen te realiseren. Met ruim 1.000 gepassioneerde professionals en sterke wortels in de maatschappij, wordt er voor gezorgd dat organisaties klaar zijn voor de toekomst. Wil je precies weten hoe flexwerkers, waaronder freelancers en zzp’ers, over Aegon denken? Kijk dan op de bedrijfspagina van KPN Consulting op Ratecard.

Deze top-3 is onderdeel van de lijst met tien beste opdrachtgevers van Nederland, die je op onze site kunt downloaden als whitepaper.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Appwiki - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →