Inge de Bruijn zoekt zzp-opdracht

Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Inge de Bruijn zoekt zzp-opdracht | ZZP Barometer

Oud-zwemster op zoek naar nieuwe uitdaging als zzp’er

Zelfstandig ondernemer Inge de Bruijn is, net als vele zzp’ers in ons land, op zoek naar leuke, interessante zzp-opdrachten. Als voormalige Nederlands topzwemster en inmiddels bekend van vele televisieprogramma’s, is dat ook voor een bekendheid als Inge niet altijd makkelijk. Ambities genoeg maar opdrachten vinden is iets wat niet altijd meevalt. Met haar laatste debuut in ‘Adam en Eva VIP’ hoopt de blondine echter dat daar verandering in komt en een leuke presentatieklus haar kant op komt.

Veelzijdig

Sinds het einde van haar zwemcarrière, in 2007, doet Inge De Bruijn verschillende opdrachten en klussen. Modellenwerk, voor bijvoorbeeld lingeriemerk SAPPH en treedt zij regelmatig op in televisieprogramma’s. In gevarieerde programma’s als ‘Dancing with the Stars’, ‘In het spoor van Peking Express’ , ‘Let’s Dance’, ‘Sterren Dansen op het IJs’ en ‘Op zoek naar God” zagen we Inge de laatste jaren veelvuldig voorbij komen. Nu is daar dan ‘Adam zkt. Eva VIP’ aan toegevoegd. Een spraakmakend programma, waar Inge niet voor terugdeinst en zich volledig bloot geeft.

Nieuwe zzp-opdrachten

Inge wil echter meer. Leuke uitdagende opdrachten die ze als zelfstandig, veelzijdige, bekende Nederlander vorm kan geven. Een presentatieklus staat boven aan haar lijstje. “Het liefst zou ik nog een keer een lifestyleprogramma presenteren, dat heb ik ooit voor Regio TV Rotterdam mogen doen en voor RTL“, zegt Inge in Veronica Magazine.
Maar, de sportieve Inge ziet ook graag een klus in een kinderprogramma of een reisprogramma op haar cv toegevoegd. Want reizen is, van jongs af aan ook al één van haar passies.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aanbevolen

ZZP Nederland: "Zzp'er met groeiambitie helpen" | ZZP Barometer
ZZP Nederland: "Zzp'er met groeiambitie helpen"
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →