ZZP agenda (week 24): Goede start met de Belastingdienst als zzp’er

ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
1 Shares

Regel je belastingzaken goed als startende zzp’er

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

12 juni: Road2TheWorld

Nederland is klein, waarom niet groot denken als zzp’er? Ben je internationaal aan het ondernemen of sta je op het punt om de stap over de grens te zetten? Zorg dan dat je Road2TheWorld niet mist. Ontdek jouw mogelijkheden. Je krijgt informatie over de verschillende exportmarkten, het importeren van goederen, wet- en regelgeving en het verkleinen van financiële risico’s. Een goede basis zorgt ervoor dat je grenzeloos kunt ondernemen. Ontdek ‘Internationaal Ondernemen’ als zzp’er.

13 juni: Seminar goede start met de Belastingdienst

Een eigen bedrijf starten is leuk en spannend. Maar als je als zzp’er een bedrijf start, moet je direct veel zaken goed regelen. Zeker met de Belastingdienst. En de Belastingdienst wil je daarbij helpen. Tijdens dit seminar wordt je geïnformeerd over wat er op je afkomt bij het starten van een eigen bedrijf. Zo krijgt je informatie over bijvoorbeeld de btw, de inkomstenbelasting, maar ook over de belangrijkste fiscale regelingen die voor jou gelden.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

Hoe bereik je als zzp'er internationaal publiek?
Radio & TV
Page 1 Created with Sketch.
1 Shares
7 tips voor een internationaal netwerk
Groei
Page 1 Created with Sketch.
4 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.